ДОБРОДОЈДОВТЕ

temp_img_2Структурата на нашата компанија е составен од динамична и квалификувани лица, кои ја имаат предноста и флексибилност за неопходното усвојување според потребите, а неговата основна цел на нашите клиенти со цел да ги задоволи сите нивни барања. Нашите гранки на индустријата: јавни, приватни и меѓународни институции, пратеници, компании, медицински ормари, спортски центар и слободно време, индустрија и занает индустрија, хотели, трговија, итн  ( Прочитај повеќе… )

ЗА НАС

temp_img_1“Ковачи-Алб” ја почна активноста во 2000 година во Швајцарија. По неколку успешн година во монтирање на стакло, започна и со две нови активности – производтсво на пластични и алуминиумски прозори и врати. Како референца за време на овој период работел во различни проекти, кој се наоѓа во Швајцарија, како што се трговски центри, стадионите, бизнис центри, училишта, болници, станбени центри вклучително и индивидуални вили. ( Прочитај повеќе… )