Rashçe, SHKUP, Maqedonia e Veriut
+389 70 674 230
info@kovaci-alb.com

Partnerët

uPVC Dyer dhe Dritare

VEKA AG
Dieselstraße 8
D-48324 Sendenhorst

Telefon:    +49 (0) 2526 29-0
Fax:    +49 (0) 2526) 29-3710

E-Mail:    info@veka.com
Internet:    www.veka.com

ALUMIL S.A.
67 Tatoiou
13671 Acharnes

Telefon:    +30 23410 79300
Fax:    +30 2313 011000

E-Mail:    info@alumil.com
Internet:    www.alumil.com