MIRË SE VINI NË KOVACI-ALB

temp_img_2Struktura e ndërmarrjes sonë përbëhet nga një personel dinamik dhe i kualifikuar i cili ka avantazhin dhe shkathtësinë për t’u përshtatur sipas nevojave dhe për të patur në qendër të vëmendjes klientelën dhe plotësimin e kërkesave të saj. Sektoret e aktivitetit: Institucione publike private dhe ndërkombëtare, Kabinete mjekësore, Qendra sportive dhe argëtimi, Qendra tregtare, Industri dhe artizanat,  ( Më shumë… )

RETH NESH

temp_img_1

Aktiviteti i “Kovaçi-Alb ” nis që në vitin 2000 në Zvicër,Pas disa vitesh të suksesshëm në montimin e xhamave, nisën dy veprimtari të reja. Startoi prodhimin e dyerve dhe dritareve plastike ( PVC ) dhe alumini. Si referencë gjatë kësaj periudhe “Kovaçi-Alb” radhiti projekte të ndryshme, të lokalizuara në Zvicër siç ishin qendra tregtare, stadiume, qendra biznesi, shkolla, spitale, qendra rezidenciale e deri tek vilat individuale.  ( Më shumë… )