Rashche. SKOPJE, N.Macedonia
+389 70 674 230
info@kovaci-alb.com

KOVAÇI-ALB

Cilësia, Qëndrueshmëria, Siguria, Garancia dhe Korrektësia, janë tiparet që karakterizojnë kompaninë tonë.

Sistemi inovativ për kursimin e energjisë

SOFTLINE 82 është VEKA sitemi inovativ i kualitetit premium, i cili përmbushë të gjitha kërkesat e së ardhmes, falë përbërësve të lartë termoizolues dhe nivelit më të lartë të sigurisë.

Eleganca e përsosur

Dizajni i sistemit SOFTLINE 70 AD me kontura butësisht të rrumbullaksuara është klasik dhe është i përshtatshëm për stilet e ndryshme arkitektonike- nëse bëhet fjalë për stilet moderne ose tradicionale, ndërtesave të reja apo renovimeve.

VEKA Sitemi i konturave të rrumbullakta

SWINGLINE sistemi përmbush edhe pritjet më të larta të dizajnit dhe funksionalitetit. Ai tërheq me këndet elegante të rrumbullakta, me proporcione të përshtatura dhe optikës dinamike.

Produktet tona

Kompania jonë bën prodhimin e dyerve dhe dritareve vetëm me produkte Gjermane të kualitetit të lartë edhe atë në bashkëpunim me kompaninë prodhuese VEKA dhe ALUMIL.

ALU Connect

VEKA

SOFTLINE 70 AD

VEKA

SOFTLINE 82MD

VEKA

VEKA SPECTRAL

VEKA

VEKAMOTION 82

VEKA

S67

ALUMIL

S77

ALUMIL

S560

ALUMIL

S700

ALUMIL

SUPREME SD95

ALUMIL

DYER GARAZHE

KOVACI ALB

KUZHINA

KOVACI ALB

Për ti parë të gjitha produktet tona shfletoni katalogun
SHIKO KATALOGUN

Grila dhe Sisteme Hijëzuese

Grila persiane të brendshme për dritare me punim cilësor. Jepi shtëpis pamje relaksuese me hijet e grilave per dritare druri. Një përzgjedhje e madhe e zgjidhjeve inovative të detajeve është e mundur nëpërmjet gamës së gjerë variantesh të mundshme me vetëm një bazë-profil. Kjo kontribuon në kursimin e kostos për material, si dhe kursimin e magazinimit, veçanërisht për prodhuesit, të cilët në ofertën e tyre ofrojnë profile me ngjyra.

SHIKO KATALOGUN

Dyer Garazhe dhe Dyer Industriale

Ne ofrojmë cilësinë më të lartë të dyerve të garazheve me koston më të volitshme në vend.

CILËS

Prodhimet tona kanë cilësinë më të lartë në tregun vendor dhe europjan.

SHPEJTËSI

Shpejtësia e prodhimit të dyerve të garazhës dhe industriale është parim i yni.

KUALITET

Tregu ynë është i shtrirë në të gjithë europën dhe kualiteti është me standardet europjane.

GARANCI

Për prodhimet tona ne ofrojmë garancion europjan nga 10 deri në 15 vjet.

Kuzhina Klasike dhe Moderne

Një zgjedhje e gjerë e kuzhinave moderne të përshtatshëm sipas shijes dhe stilit tuaj që kuzhina juaj të jetë unike, mundësia për një zgjedhje të gjerë të materialeve, elementeve dhe ngjyrave në harmoni me shtëpinë tuaj.

CILËSI

Kuzhinat tona garantojnë cilësi të lartë në prodhimin e tyre

DIZAJN

Dizajn modern dhe klasik duke ju përshtatur ambientit tuaj në shtëpi.

UNIKE

Duke plotësuar kërkesat tuaja ne ofrojmë kuzhina unike për ambientet e juaja.

KUALITET

Në prodhimet tona të kuzhinave ofrojmë kualitet dhe garancion.

Referencat

Komanija jonë që nga viti 2000 referencat e saja i ka shtrirë në të gjithë Europën duke filluar nga Zvicra, Shqipëria, Maqedonia e Veriut, Austria, Italia, Gjermania, Franca etj.

ZVICËR
SHQIPËRI
MAQEDONIA E VE

Ekipi ynë

Ekipi ynë përbëhet nga një personel dinamik dhe i kualifikuar i cili ka avantazhin dhe shkathtësinë për t’u përshtatur sipas nevojave dhe për të patur në qendër të vëmendjes klientelën dhe plotësimin e kërkesave të saj.

Ismail KOVAÇI

Drejtor Gjeneral

Ilir KOVAÇI

Menaxher i Marketingut

Amir KOVAÇI

Shef i Prodhimit

Bio

Gjatë veprimit të kompanisë sonë një numër i madh i klientëve kanë ngelur të kënaqur nga korrektësia, cilësia, saktësia, kualiteti dhe qëndrueshmëria e prodhimeve tona.

PROJEKTE MADHËSHTORE

KLIENT Të këNAQUR

CERTIFIKATË NDËRKOMBTARE

Keni nevojë të këshilloheni me dikë para se të bëni porosinë e dyerve dhe dritareve tuaja…!?