Rashche. SKOPJE, N.Macedonia
+389 70 674 230
info@kovaci-alb.com

VEKAVARIANT

Kompani per prodhimin e Dyerve dhe Dritareve,

VEKAVARIANT
Sistemi modern tredimensional i kutive të prodhuara me lartësi 175 mm, 210 mm dhe 235 mm
Kutia mund të hapet sipas zgjedhjes duke lëvizur hapjen revizore nga mbrapa ose nga poshtë
Standard me shtesën e ekstruduar të sigurisë kundër ngritjes së grilës së ulur nga ana e jashtme
Termo-mbulesa e kapakut të grilës nga EPS-Neopori, fabrikisht e prerë, kështu që nëse është e nevojshme, çdo seksion mund të hiqet lehtësisht në mënyrë që të krijojë hapësirën e dëshiruar për instalimin e elementeve të nevojshme
Montimi i kutisë për trahun mbajtës nga ana e sipërme dhe klip-lidhëset për elementet shtesë
Instalimi i kutisë për grila dhe kornizë nga anët pa vida përmes lidhëses së veçantë të çelikut
Mundësia për të adoptuar lehtësisht elementet në kutinë për lëvizje të grilës, në rast të instalimit të elementeve shtesë
Kapaku i grilës me udhëzues të kabllos dhe me funksion kundër rrëshqitjes së saj
Mundësia e zgjerimit të kutisë përmes shtojcave me qëllim të instalimit të rrjetës mbrojtëse nga insektet
Koeficienti i pėrshkueshmėrisė termike: Usb = 0.76 W / m².K
Faktori i temperaturës: fRsi = 0.70

  • VEKAVARIANT
  • Sistemi i dizajnit klasikVEKAVARIANT është përfaqësuesi i pare i brezit më të ri të kutive VEKA për grila. Ai plotësishtë i përmbushë të gjitha normat dhe standardet, dhe në të njëjtën kohë kërkesat më të larta për mirëmbajtjen dhe funksionalitetin – gjithë këtë me montim dhe përpunim të thjeshtë, ndërkohhë mëse ekonomik. Një përzgjedhje e madhe e zgjidhjeve inovative të detajeve është e mundur nëpërmjet gamës së gjerë variantesh të mundshme me vetëm një bazë-profil. Kjo kontribuon në kursimin e kostos për material, si dhe kursimin e magazinimit, veçanërisht për prodhuesit, të cilët në ofertën e tyre ofrojnë profile me ngjyra.

    Karakteristikat e profilit VEKA

    Efiçienca e energjisëMbrojtja nga zhurmaDizajn dhe qëndrueshmëriForca dhe besueshmëria
    Sisteme të qëndrueshme shumëdhomëshe me karakteristika të shkëlqyera izolimi.Izolimi i lartë i zërit siguron paqe dhe qetësi në shtëpinë Tuaj.PVC-ja me cilësi të lartë, rezistent ndaj ndikimeve mjedisore, sipërfaqe të lëmuar në ngjyrën dhe dezenin dëshiruar.Përdorimi i përforcimit të çelikut të veçantë siguron stabilitet të lartë strukturor.