Rashche. SKOPJE, N.Macedonia
+389 70 674 230
info@kovaci-alb.com

Kontakti

Kompani per prodhimin e Dyerve dhe Dritareve,

ADRESA JONË: PËRFAQËSUESIT TANË: RRJETET SOCIALE:
📍 Rr. Shaban Rameti, Nr. 206 Rashçe
1064 Shkup, Maqedonia e Veriut
🌐 www.kovaci-alb.com
✉️ info@kovaci-alb.com
🇲🇰 Maqedoni: +389 70 674 230
🇨🇭 Zvicër: +41 79 82 70 677
🇩🇪 Gjermani: +49 1520 77 14 551
🇦🇱 Shqipëri: +355 69 532 45 64
Facebook.com/KovaciALB
Instagram.com/KovaciALB
Twitter.com/KovaciALB
YouTube.com/KovaciALB