Rashche. SKOPJE, N.Macedonia
+389 70 674 230
info@kovaci-alb.com

VEKA SPECTRAL

Kompani per prodhimin e Dyerve dhe Dritareve,

VEKA SPECTRAL
Teknologjia e fundit me cilësi të lartë
Me një garanci 10-vjeçare për rezistencën ndaj motit
Kombinon estetikën unike me qëndrueshmërinë
I pandjeshëm ndaj ndikimeve të ndryshme mjedisore
Jashtëzakonisht rezistent ndaj motit dhe i qëndrueshëm
Rezistencë shumë e lartë ndaj gërryerjes
Sipërfaqja e bojës veçanërisht e ngurtësuar duket ende e mirë edhe pas shumë vitesh

Profil unik dhe me klas, kualitet i lartë dhe i qëndrueshëm?

  • Me pamjen e tyre të sipërfaqes ultra mat, ngjyrat e përzgjedhura në modë i bëjnë dritaret tuaja të reja fjalë për fjalë një përvojë sensuale: Sipërfaqet VEKA SPECTRAL kënaqin këdo që dëshiron të kombinojë dizajnin elegant dhe bashkëkohor me tiparet më moderne.
  • Ngjyra të zgjedhura, ideale për stile moderne arkitekturore dhe jetesë të ndërgjegjshme për dizajn
  • Ngjyrat e disponueshme aktualisht: antracit ultra mat, gri dritare ultra mat, umber ultra mat, grafit i zi ultra mat, jeshile bredhi ultra mat, e bardhë ultra mat, e bardhë e pastër ultra mat, sepia kafe ultra mat, lisi e butë antike ultra mat, gri e butë lisi ultra mat, lisi i butë i bardhë ultra mat
  • Pamje elegante falë pamjes ultra mat dhe efektit unik të thellësisë
  • Me reflektim jashtëzakonisht të ulët, asnjë prodhues tjetër nuk ofron sipërfaqe të tilla mat
  • Variante të tjera të dizajnit dhe ngjyra shtesë po shtohen vazhdimisht

Karakteristikat e profilit VEKA

Efiçienca e energjisëMbrojtja nga zhurmaDizajn dhe qëndrueshmëriForca dhe besueshmëria
Testimi i ngjitjes së sipërfaqes me profilin në një kabinet testimi klimatik për 42 ditë në 70 °C dhe lagështi relative 98%Izolimi i lartë i zërit siguron paqe dhe qetësi në shtëpinë Tuaj.Sipërfaqe e jashtëzakonshme, e lakuar
E këndshme në prekje, me një ndjesi prej kadifeje dhe pamje magjepsëse
Përdorimi i përforcimit të çelikut të veçantë siguron stabilitet të lartë strukturor.