Rashche. SKOPJE, N.Macedonia
+389 70 674 230
info@kovaci-alb.com

ALUMIL SMARTIA M13800

Kompani per prodhimin e Dyerve dhe Dritareve,

SMARTIA M13800 Grila të izoluara termikisht

Avantazhet

  • Varietet i madh në aspektin e dizajnit dhe dimensioneve
  • Pa zhurmë pasi minimizon zhurmën metalike dhe dridhjet
  • Ideale për mbulimin e hapjeve të mëdha
  • Sistem I lartë sigurie kunder hyrjes me dhune

Përshkrim

Kuti grile me izolim të lartë termik që montohet në pjesën e sipërmë të dritares. Me linja te drejta ose harkore, kanë një shumellojshmëri profilesh mbushëse dhe ofron hijezim të mjaftueshëm dhe siguri maksimle.

Gjenerike

VENDOSJA – INSTALIMI
Montim në pjesen e siperme të dritares
PERDOR
Hijezim dhe siguri
APLIKIME
Për banesa rezidenciale
UF
Usb 2.0 W/m2Κ
FLETE TE EKSTRUDUARA
I drejtë dhe harkor
FLETE TE EKSTRUDUARA
I drejtë dhe harkor

Karakteristikat Teknike

DIMENSIONET
14×19, 18×19, 22×22
GJERESIA MAKSIMALE E KORNIZES
187mm
LARTESIA MAKSIMALE
3.8m
GJERESIA MAKSIMALE
5.0m
MEKANIZMI
Me rrip, me manivel, motorr elektrik
DIZENJO PROFILIT
I përforcuar dhe me profile me shumë ndarje

Performancë

IZOLIMI TERMIK
Po

Seksionet