Rashche. SKOPJE, N.Macedonia
+389 70 674 230
info@kovaci-alb.com

SUPREME SD95

Kompani per prodhimin e Dyerve dhe Dritareve,

Sistem i izoluar për dyer hyrëse SUPREME SD95

Avantazhet

  • Kursimet maksimale të energjisë në sajë të efikasitetit të jashtëzakonshëm të energjisë
  • Niveli i lartë i sigurisë
  • Dizajn modern
  • Lehtësi aksesi sipas specifikimeve për personat me nevoja të veçanta dhe fëmijët
  • Izolim i jashtëzakonshëm i zërit
  • Lehtësia e përdorimit dhe funksionaliteti i lartë
  • Shumëllojshmëri të gjerë të tipologjive
  • Cilësi të jashtëzakonshme meperformancë të certifikuar

Përshkrim


Sistemi SUPREME SD95 i përket serive të ALUMIL-it për dyer hyrëse me standarde të kualitetit të lartë. Sistemi përfshin një gamë të plotë termike profilesh me dizajn të drejtë për linjë tërësisht ndërtimesh që ofrojnë funksionalitet të lartë. Garantimi i shumë opsioneve të mbushjes duke përfshirë panelet prej alumini ose xhami, SD95 SUPREME mund të përmbushë tendencat arkitektonike dhe estetikën më të kërkuar.

Gjenerike

IZOLIMI TERMIK
Po
FORMAT E JASHTME
Apartament

Karakteristikat Teknike

GJERESIA E KORNIZES
95 mm
LLOJI XHAMIT
Dopjo-Tresh
TRASHESIA MAKSIMALE E XHAMIT
24mm deri në 54 mm
MEKANIZMI
Mekanizem Mbyllje Perimetrale
METODA E IZOLIMIT ME GOMINA
Perimetral me 3 nivele llastiqesh EPDM
LARTESIA MINIMALE E PRAGUT
22 mm
LLOJI I IZOLIMIT TERMIK
Poliamide me gjerësi 34 mm, Kooltherm, Shkumë izoluese

Performancë

PERSHKUESHMERIA E UJIT
CLASS 3A
PERSHKUESHMERIA E AJRIT
CLASS 4
REZISTENCA NDAJ NGARKESAVE TE ERES
C5/B5
REZISTENCA NDAJ VJEDHJES
RC3

Karakteristikat

PESHA KANATIT
deri në 180 Kg
LARTESIA MINIMALE E DUKSHME E ALUMINIT
122 mm
UF
nga 1,2 deri në 2,1 W/m²K
LLOJET E TIPOLOGJIVE
Për të gjitha tipoligjitë e dyerve hyrëse me panele alumini ose xhami

TIPOLOGJITË

Të gjitha tipologjitë e disponueshme

01
Derë hyrje me hapje
02
Derë hyrje dopjo kanat me mbushje xhami
03
Derë me hapje me panel izolues
04
Derë me kanat dopje me panel izolues
05
Derë me hapje me panel izolues dhe pjesë fikse
06
Derë me hapje me panel izolues, pjesë fiske dhe Superluç
07
Derë me hapje me panel xhami të izoluar & pjesë fikse
08
Derë me hapje me panel xhami të izoluar & pjesë fikse dhe Superluç