Rashche. SKOPJE, N.Macedonia
+389 70 674 230
info@kovaci-alb.com

SOFTLINE 82 MD

Kompani per prodhimin e Dyerve dhe Dritareve,

SOFTLINE 82
Sistem inovativ shumë dhomësh me thellësi bazë të përpunimit prej 82mm për izolim më të lartë termik
Koeficienti i përçimit të nxehtësisë madje deri në Uë = 0.67 W / (m²K) duke përdorur xhamin termik-treshtresorë me Ug = 0.4 W / (m²K)
Trashësia e xhamave të dritareve prej 28 mm zvogëlon paraqitjen e urës së nxehtë
Përshtatet në mënyrë harmonike në të gjitha stilet e ndërtimit, nga ndërtesat e reja moderne, deri në ndërtesat e vjetra të sanuara
Tre nivelet e mbylljes, me të vërtetë mbrojnë edhe nga temperaturat e ulëta si dhe të larta, nga rrymat ajrore dhe lagështia
Profilet cilësore të VEKA-s sipas standardit më të lartë të cilësisë RAL – klasa A sipas DIN EN 12608
Mundësia për të zgjedhur të gjitha ngjyrat nga RAL- paleta duke përdorur al-veshjet

Çfarë e bën dritaren VEKA me energji më efikase?

  • SOFTLINE 70 AD është një sistem klasik dizajni me thellësi të SOFTLINE 82 plotëson të gjitha kërkesat e sigurisë, funksionalitetit dhe termoizolimit. Gjeometria e profilit të këtij sistemi inovativ është termikisht e përmirësuar dhe garanton izolim optimal të nxehtësisë. Falë cilësisë së veçantë të VEKA-s dhe trashësisë së mureve të profileve në klasin A sipas çertifikatës RAL, sistemi SOFTLINE 82 siguron stabilitet optimal madje edhe te elementet më të mëdha, siç janë fasadat e xhamit, të cilat duhet të plotësojnë kërkesat e larta statike.
  • Dizajn elegant për izolimin më të mirë termik
  • Sistemi SOFTLINE 82, në sajë të dizajnit elegant të profilit, liron një sasi të madhe të dritës në hapësirat e brendshme dhe njëkohësisht është shumë ekonomik. Falë stabilitetit të madh të sistemit, si dhe izolimit të lartë termik, mund të ndërlidhen kërkesat e arkitekturës moderne me sipërfaqe të mëdha xhami dhe efiqiencës maksimale të energjisë. Përsa i përket formës dhe ngjyrës, sistemi SOFTLINE 82 nuk përcakton kufijtë për lirinë Tuaj krijuese.

Karakteristikat e profilit VEKA

Efiçienca e energjisëMbrojtja nga zhurmaDizajn dhe qëndrueshmëriForca dhe besueshmëria
Sisteme të qëndrueshme shumëdhomëshe me karakteristika të shkëlqyera izolimi.Izolimi i lartë i zërit siguron paqe dhe qetësi në shtëpinë Tuaj.PVC-ja me cilësi të lartë, rezistent ndaj ndikimeve mjedisore, sipërfaqe të lëmuar në ngjyrën dhe dezenin dëshiruar.Përdorimi i përforcimit të çelikut të veçantë siguron stabilitet të lartë strukturor.