Rashche. SKOPJE, N.Macedonia
+389 70 674 230
info@kovaci-alb.com

SUPREME S77

Kompani per prodhimin e Dyerve dhe Dritareve,

Sistem me hapje i izoluar SUPREME S77

Avantazhet

  • Kursim të lartë energjie falë efiçencës së lartë të energjisë(Të certifikuara për Shtëpitë Pasive)
  • Nivel të lartë sigurie
  • Izolim akustik të jashtëzakonshëm
  • Lehtësi përdorimi dhe fuksionalitet të lartë
  • Dizenjim Modern
  • Lehtësisht të aksesueshme në baze të specifikimeve për njerëz me aftësi të kufizuara dhe fëmijë
  • Variatet i gjerë tipologjishe dhe zgjidhjesh
  • Kualitet i vecantë me performancë të certifikuar
  • Rritje e ngarkesave statike dhe funksionalitet në rast kushtesh të rënda klimaterike.

Përshkrim


Sistemi SUPREME S77 është propozimi i ALUMIL për izolime të larta, të cilat përmbushin standardet e larta të të gjitha tregjeve të avancuara dhe përfshijnë një dizajn modern. Kjo është zgjidhja ideale për projektet që kërkojnë performancë të lartë dhe siguri maksimale.

Gjenerike

TIPET E DRITAREVE
Me hapje antiribaldi
IZOLIMI TERMIK
Po
FORMAT E JASHTME
Apartament, Harkore

Karakteristikat Teknike

GJERESIA E KORNIZES
77 mm
LARTESIA MINIMALE E DUKSHME E ALUMINIT
93 mm
GJERESIA MINIMALE E DUKSHME E ALUMINIT NE KOLLONEN QENDRORE VERTIKALE (PROFILI BASHKUESE)
122 mm
LLOJI XHAMIT
Dopjo-Tresh
TRASHESIA MAKSIMALE E XHAMIT
24 mm deri në 72 mm
MEKANIZMI
Dhome – Erupiane , Dado – Europiane
METODA E IZOLIMIT ME GOMINA
Perimetrik me 3 nivele me EPDM & llastiqe me shkumë dhe EPDM
LARTESIA MINIMALE E PRAGUT
13 mm
LLOJI I IZOLIMIT TERMIK
Poliamid me gjerësi 40 mm , Kooltherm, Shkumë izoluese

Performancë

UE
nga 0,85 në më shumë se 1,4 W/m2K
PERSHKUESHMERIA E UJIT
CLASS E1350
PERSHKUESHMERIA E AJRIT
CLASS 4
REZISTENCA NDAJ NGARKESAVE TE ERES
C5/B5

Karakteristikat

PESHA KANATIT
deri në 180 Kg
UF
nga 0,85 në 2,42 W/m²K
LLOJET E TIPOLOGJIVE
Për gjithë tipologjite me hapje me dy pozicione, dritare me sistem Pivot.

TIPOLOGJITË

Të gjitha tipologjitë e disponueshme


Me hapje me dy pozicione (antiribaldi) me pjesë të mbivendosur me anim (superluç)
02
Sistem tek me hapje Antiribaldi me prag P.ë.D
03
Dritare me hapje me dy pozicione (antiribaldi)
04
Dritare dopjo me hapje Antiribaldi me prag të ulët
05
Sistem dopje me hapje me dy pozicione (antiribaldi) me pjesë fikse
06
Dritare dopje me hapje me dy pozicione (antiribaldi) me pjesë fikse xhami
07
Kanat dopjo me hapje me dy pozicione (antiribaldi) me pjesë të mbivendosur me anim (Superluç)
08
Dritare Pivot Horizontale
09
Dritare Pivot Horizontale
10
Sistem tek me hapje Antiribaldi (kanat I fshehur)
11
Sistem tek me hapje Antiribaldi me prag P.ë.D të ulët (kanat I fshehur)
12
Dritare dopje me hapje Antiribaldi (kanat I fshehur)
13
Antiribaldi me prag të ulët ( kanat I fshehur)
14
Sistem tek me hapje Antiribaldi me pjesë fikse (kanat I fshehur)
15
Dritare dopje me hapje Antiribaldi me pjesë fikse xhami (kanat I fshehur)
16
Dritare dopje me hapje Antiribaldi me Superluç (kanat I fshehur)