Rashche. SKOPJE, N.Macedonia
+389 70 674 230
info@kovaci-alb.com

ALUMIL SMARTIA M5300

Kompani per prodhimin e Dyerve dhe Dritareve,

SMARTIA M5300 Grila Persiane

Avantazhet

  • Dizajni minimal dhe mentesha të fshehura
  • I lehtë për tu instaluar jashtë, pa akses nga dhoma e brëndshme
  • Aftësia për të integruar profilet mbushëse rrotullues me mekanizëm 25 dhe 35mm
  • Aftësia për të instaluar dizajnin tradicional të mbylljes
  • Aftësia për të ventiluar, dhe në të njëjtën kohë mbrojtja nga rita dhe krijimin një hapësire të sigurtë dhe izolimi pamorë nga mjedisi i jashtëm

Përshkrim

SMARTIA M5300 është një sistem grilash me hapje, të dizenjuara për instalim të jashtëm. Dizajn minimal ose dizajn tradicional. I përshtatshëm për rinovimet dhe ideal për vendbanimet tradicionale ose hotele, shtëpitë një katëshe kur eshte e dëshirueshme të mbahet dizenjimi i linjës minimale

Gjenerike

PERDOR
Hijëzimi dhe Sigurie
APLIKIME
Rezidenciale dhe hotele

Karakteristikat Teknike

HIJEZUESE
I drejtë dhe harkor, I fiksuar dhe rregjistrueshëm
GJERESIA HIJEZUESVE
25mm dhe 35mm
KORNIZE GRILASH
E veçuar ose sëbashku me kasën e dritares
MENTESHA
Tradicionale, moderne ose të fshehura
BRAVA
Komandim manual, automatike, me dorezë

TIPOLOGJITË

Të gjitha tipologjitë e disponueshme

01
Kanat tek grile me hapje
02
Dopjo kanat grile me hapje
03
Kanat tresh grile me hapje
04
Kanat katërsh grile me hapje

Seksionet