Rashche. SKOPJE, N.Macedonia
+389 70 674 230
info@kovaci-alb.com

Karriera

Kompani per prodhimin e Dyerve dhe Dritareve,

Karriera juaj zhvillohet një mjedis ku njerëzit tanë kontribuojnë në vizionin e kompanisë nëpërmjet zhvillimit të tyre profesional dhe personal. Ne po kërkojmë njerëz që jetojnë për të sfiduar, për të prodhuar ide të reja dhe për të ndërtuar përsosmërinë çdo ditë. Ne po kërkojmë për kandidatët që do të bëjnë dallimin!

Pse të punosh tek KovaçiALB

Duke njohur kontributin e njerëzve në suksesin e kompanisë, ne ofrojmë një mjedis pune multikulturor që mbështet nevojat e ndryshme të të gjithë punonjësve. Kultura jonë e korporatave karakterizohet me frymën e ekipit dhe përpjekjet kolektive, duke inkurajuar iniciativën, lirinë dhe vendimmarrjen për të zhvilluar ide të reja / zgjidhje në një mjedis të mundësive të barabarta. Ne investojmë në zhvillimin profesional të popullit tonë, duke krijuar kushte të duhura për përmirësimin e vazhdueshëm të performancës së punonjësve tanë. Ne u japim punonjësve tanë mundësinë për t’u rritur dhe zhvilluar brenda kompanisë, brenda dhe jashtë kufijve. Përveç kësaj, për balancën midis punës dhe jetës personale, kompania jonë ofron një sërë përfitimesh që ajo kërkon të përmirësojë vazhdimisht:

  • Të ardhura / shpërblime bazuar në efikasitet
  • Puna në grup
  • Financimi i trajnimeve individuale
  • Aktivitetet dhe ngjarjet e korporatës
  • Politika preferenciale e çmimeve për të gjitha produktet

Aplikimi

Për të aplikuar në kompaninë tonë ju lutemi të kontaktoni në numrat e telefonit dhe të caktoni një termin për intervistë pune

Maqedoni: +389 70 674 230
Zvicër: +41 79 82 70 677
Gjermani: +49 1520 77 14 551
Shqipëri: +355 69 532 45 64

ose dërgoni CV-në tuaj në
info@kovaci-alb.com