Rashche. SKOPJE, N.Macedonia
+389 70 674 230
info@kovaci-alb.com

SMARTIA S560

Kompani per prodhimin e Dyerve dhe Dritareve,

Sistem me ngritje & rrëshqitje i izoluar SMARTIA S560

Avantazhet

  • Lehtësi e përdorimit dhe funksionaliteti i lartë
  • Kursime të larta të energjisë për shkak të efikasitetit të lartë të energjisë në sistem
  • Ndriçim i ndjeshëm natyral falë dizajnit të produktit dhe kornizave të mëdha të dritareve
  • Rritja e nivelit të sigurisë
  • Niveli i lartë i izolimit të zërit
  • Dizajn modern
  • Cilësi e lartë me performancë të certifikuar të kornizimit
  • Rritja e ngarkesave statike dhe funksionaliteti në rast të kushteve të rënda të motit

Përshkrim


SMARTIA S560 është një sistem vigoroz me ngritje & rrëshkitje i cili siguron performancë të lartë termike, fleksibilitet dhe është ideale për hapje të mëdha.

Gjenerike

TIPET E DRITAREVE
Ngritje & Rrëshqitje, Me Rrëshqitje
IZOLIMI TERMIK
Po
FORMAT E JASHTME
Apartament

Karakteristikat Teknike

GJERESIA KANATIT
56 mm
LARTESIA MINIMALE E DUKSHME E ALUMINIT
122,5 mm
GJERESIA MINIMALE E DUKSHME E ALUMINIT NE KOLLONEN QENDRORE VERTIKALE ( PROFILI BASHKUESE)
28 mm
GJERESIA MINIMALE E DUKSHME E ALUMINIT NE KOLLONEN QENDRORE VERTIKALE ( PROFILI NDERLIDHES)
50 mm
LLOJI XHAMIT
Dopjo
TRASHESIA MAKSIMALE E XHAMIT
22 deri në 43 mm
MEKANIZMI
Ngritje / Mekanizem Ngritje – Rreshkitje
METODA E IZOLIMIT ME GOMINA
Perimetral I vazhduar me 3 nivele llasitqesh EPDM kundra ujit
LARTESIA MINIMALE E PRAGUT
31 mm
LLOJI I IZOLIMIT TERMIK
Poliamide 24 mm ne Kornizë & Poliamide nga 16 – 24 mm në kanat, Shkume izoluese PE, pjesë PVC-je

Performancë

PERSHKUESHMERIA E UJIT
CLASS E1200
PERSHKUESHMERIA E AJRIT
CLASS 4
REZISTENCA NDAJ NGARKESAVE TE ERES
C4/B4
REDUKTIMI I ZERIT
38 dB

Karakteristikat

PESHA KANATIT
deri në 300 Kg
UF
from 2,3 W/m²K
LLOJET E TIPOLOGJIVE
Rrëshkitje paralele, mynyra takimit,Rreshkitje ne zgavër të murit, Rrëshkitje Këndore

TIPOLOGJITË

Të gjitha tipologjitë e disponueshme

01
Dritare dopje me ngritje rrëshqitje horizontale paralele
02
Sistem katërsh me ngritje rrëshqitje horizontale paralele me takim kokë më kokë
03
Dritare treshe me ngritje rrëshqitje me prag të ulët
04
Dritare me gjashtë kanate me rrëshqitje horizontale me takim kokë më kokë në kornizë të ulët
05
Tipoligji këndore në ngritje rrëshqitje
06
Kanat dopje me ngritje rrëshqitje horizontale paralele me grilë rrotulluese
07
Kanat dopje me ngritje rrëshqitje horizontale paralele me grilë rrotulluese dhe rrjetë insektesh
08
Kanat tek me ngritje rrëshqitje me pjesë fikse xhami
09
Sistem dopje me ngritje rrëshqitje paralele me pjesë fikse xhami
10
Kanat tek me ngritje rrëshqitje paralele me pjesë fikse xhami
11
Dritare dopje me ngritje rrëshqitje horizontale paralele me pjesë fikse xhami
12
Kanat tek me ngritje rrëshqitje me futje në mur me rrjetë insektesh dhe grila
13
Dritare me kanat tek me rrjetë insektesh
14
Kanat me rrëshqitje horizontale me futje në mur me grilë
15
Dritare dopje me rrëshqitje horizontale me futje në mur me takim kokë më kokë, me rrjetë insektesh dhe grilë