Rashche. SKOPJE, N.Macedonia
+389 70 674 230
info@kovaci-alb.com

SOFTLINE 70 AD

Kompani per prodhimin e Dyerve dhe Dritareve,

SOFTLINE 70 AD
Profili me kanale 5-dhomëshe të trashësisë së prodhimit prej 70 mm
Profilet superiore të VEKA-s sipas standardit më të lartë të cilësisë RAL – klasa A sipas DIN EN 12608
Termozolimi optimal Uw = 1.3 W (m2K) në xham standard me Ug = 1.1 W (m2K)
Instalim xhami prej 6 deri 42 mm (50 mm me krah të posaçëm)
Mirëmbajtje e lehtë në sajë të sipërfaqes së lëmuar
Forca, funksionaliteti afatgjatë dhe besueshmëria

SOFTLINE 70 AD
Sistemi i dizajnit klasik

  • SOFTLINE 70 AD është një sistem klasik dizajni me thellësi të ndërtimit prej 70 mm. Dizajni atraktiv dhe elegant arrihet me skaje butësisht të rrumbullakosura, me një sipërfaqe shumë pak të dukshme, pamja neutrale e së cilës përshtatet në mënyrë të përkryer në të gjitha llojet e arkitekturës.
  • Ky lloj i 70- mm- thellësisë së sistemit të verifikuar SOFTLINE, siguron stabilitet edhe më të mirë dhe izolim optimal të ngrohtësisë dhe zërit – kryesisht për shkak të thellësisë së ndërtimit dhe kompatibilitetit të plotë me sistemin e thellësisë së ndërtimit me 70- mm, SWINGLINE.

Karakteristikat e profilit VEKA

Efiçienca e energjisëMbrojtja nga zhurmaDizajn dhe qëndrueshmëriForca dhe besueshmëria
Sisteme të qëndrueshme shumëdhomëshe me karakteristika të shkëlqyera izolimi.Izolimi i lartë i zërit siguron paqe dhe qetësi në shtëpinë Tuaj.PVC-ja me cilësi të lartë, rezistent ndaj ndikimeve mjedisore, sipërfaqe të lëmuar në ngjyrën dhe dezenin dëshiruar.Përdorimi i përforcimit të çelikut të veçantë siguron stabilitet të lartë strukturor.