Rashche. SKOPJE, N.Macedonia
+389 70 674 230
info@kovaci-alb.com

TROCAL 76

Kompani per prodhimin e Dyerve dhe Dritareve,

TROCAL 76
Sistemi i vulosjes qendrore TROCAL 76 me thellësi instalimi 76 mm.
Struktura me gjashtë dhoma brenda profileve PVC.
Dizajn modern i linjave të drejta.
Linjat e holla të shikimit të profilit maksimizojnë kalimin e dritës.
Sistemi i izolimit qendror shumë izolues, vlera maksimale Uf prej 1,0 W/(m²K) vetëm në versionin standard.
Izolimi i zërit deri në 47 dB – falë opsioneve të mëdha të lustrimit deri në 50 mm.
PCE të saldueshme ose vula konvencionale EPDM në gri të hapur ose të zezë.
E disponueshme në të bardhë klasike, të veshur me gamën tonë të ngjyrave të petëzuar TROCAL DecoStyle, ose me proCoverTec.
I përshtatshëm për zgjerime me veshje alumini AluClip, mbulesë mbajtëse AluClip Pro dhe brez të përbërë AddOn

Kohët e fundit, inxhinierët dhe teknikët TROCAL zhvilluan vulën qendrore TROCAL 76, një sistem dritaresh moderne, të rafinuar PVC-U me një thellësi instalimi 76 mm. Megjithatë jo vetëm vetitë e tij teknike arrijnë pikat më të larta në izolimin termik dhe zërin, por edhe pamja e tij paraqet një argument bindës. Profilet e brezit të hollë dhe të kornizës së jashtme nxisin rritjen e zonave mbresëlënëse me xham. E gjithë hapësira juaj e jetesës atëherë jo vetëm që mbushet me rrezet e diellit, por gjithashtu komunikon një ndjenjë të mrekullueshme ngrohtësie. Fitimet e nxehtësisë diellore ndihmojnë në uljen e kostove të ngrohjes.

Rezultati i dizajnit të përsosur është një sistem dritaresh PVC-U me izolim të konsiderueshëm termik. Edhe koeficienti i transferimit të nxehtësisë së versionit standard është një vlerë optimale Uf prej 1,0 W (m²K). TROCAL 76 gjithashtu shfaq izolim mbresëlënës të zërit prej 47 dB kur është i pajisur me xham izolues të trefishtë. Gjithashtu lustrim funksional i veçantë mund të instalohet deri në një trashësi xhami prej 50 mm.

Dizajnoni profilet tuaja të dritareve PVC-U ashtu siç dëshironi. Ju keni zgjedhjen midis PVC-së klasike të bardhë, gamës sonë të ngjyrave të laminatit TROCAL DecoStyle dhe proCoverTec.

TROCAL 76 ju ofron fleksibilitetin maksimal që ju nevojitet për idetë tuaja, duke paraqitur në të njëjtën kohë një kosto efektive bindëse të lartë.

Parimi ynë i linjës së gjelbër: sistemet e dritareve me efikasitet energjie, stabilizues pa plumb në material të virgjër dhe konceptet inteligjente të riciklimit ofrojnë këtë qëndrueshmëri shtesë.

Karakteristikat e profilit TROCAL

Efiçienca e energjisëMbrojtja nga zhurmaDizajn dhe qëndrueshmëriForca dhe besueshmëria
Sisteme të qëndrueshme shumëdhomëshe me karakteristika të shkëlqyera izolimi.Izolimi i lartë i zërit siguron paqe dhe qetësi në shtëpinë Tuaj.PVC-ja me cilësi të lartë, rezistent ndaj ndikimeve mjedisore, sipërfaqe të lëmuar në ngjyrën dhe dezenin dëshiruar.Përdorimi i përforcimit të çelikut të veçantë siguron stabilitet të lartë strukturor.