Rashche. SKOPJE, N.Macedonia
+389 70 674 230
info@kovaci-alb.com

TROCAL 88

Kompani per prodhimin e Dyerve dhe Dritareve,

TROCAL 88
TROCAL 88 – Sistemi inovativ i dritareve dhe dyerve PVC-U me thellësi instalimi 88 mm.
Dizajni i drejtë, i zhytur me linja të holla shikimi që lejojnë sasinë më të madhe të dritës dhe duke arritur përfitime të larta të energjisë diellore.
Përshtatshmëria pasive e shtëpisë siç përcaktohet në udhëzimin ift WA-15/2 – Vlera Uf = 0,95 W/(m²K).
Gama e gjerë e xhamave deri në 58 mm për instalimin e xhamave funksional të trefishtë dhe të veçantë.
Transferim i besueshëm i ngarkesës nga pesha e rëndë e lustrimit në përforcimin qendror të çelikut.
Teknologji ultra moderne për lehtësinë e shkëlqyer të trajtimit dhe funksionalitetin e besueshëm.
Lehtë për t’u pastruar, e qëndrueshme dhe e qëndrueshme.
PVC klasike e bardhë, e laminuar me ngjyra druri, të thjeshta ose metalike.

E ardhmja është këtu – zona të mëdha me xham, dizajn elegant, izolim i lartë i zërit dhe termik dhe siguri e jashtëzakonshme – inovacioni i dritareve TROCAL 88 plotëson të gjitha kërkesat, si sot ashtu edhe në të ardhmen. Falë modularitetit dhe teknologjive të tij të përmirësuara, ky sistem dritaresh PVC-U me thellësi instalimi 88 mm ofron shkallën më të madhe të efektivitetit të kostos dhe individualitetit.

Struktura me tërheqje të lartë brenda profileve të dritareve PVC-U mund të marrë xham të trefishtë dhe lustrim funksional me sipërfaqe të madhe deri në një trashësi maksimale prej 58 mm. Kjo krijon vlera të shkëlqyera të izolimit të zërit. Ju mund të realizoni sipërfaqe mbresëlënëse të mëdha me xham ashtu siç dëshironi. Një efekt anësor pozitiv janë përfitimet nga dielli, dhe si rrjedhim një reduktim i emetimeve të CO2 dhe kostove të energjisë – mbi të gjitha edhe në dimër. Gjithashtu veçoritë e tij të mbrojtjes nga vjedhjet dhe opsionet e ventilimit e bëjnë këtë sistem novator të dritareve TROCAL 88 një zgjidhje të integruar bindëse.

Edhe versioni standard i sistemit të ri të vulosjes qendrore me shtatë dhoma me izolim të lartë TROCAL 88 plotëson kërkesat e larta të kursimit të energjisë për izolimin termik pasiv të shtëpisë. Koeficienti i transferimit të nxehtësisë prej Uf = 0,95 W/(m²K) arrihet edhe në xham të trefishtë me trashësi 48 mm. Ajo që është e jashtëzakonshme këtu është se kjo vlerë termoizoluese arrihet edhe me një përforcim çeliku për përmasat maksimale të elementeve dhe në profilet e ngjyrave. I pajisur me futje shtesë, sistemi i dritareve PVC-U TROCAL 88 arrin një vlerë Uf deri në 0,88 W/(m²K).

Lëreni programin e ngjyrave TROCAL t’ju frymëzojë. Ju mund të zgjidhni PVC të bardhë neutrale ose nga ngjyra të lëmuara ose të grimcuara të drurit, të thjeshta ose të petëzuara metalike.

Parimi ynë Greenline: Sistemet e dritareve me efikasitet energjetik, stabilizues pa plumb në material të virgjër dhe konceptet inteligjente të riciklimit ofrojnë këtë qëndrueshmëri shtesë.

Karakteristikat e profilit TROCAL

Efiçienca e energjisëMbrojtja nga zhurmaDizajn dhe qëndrueshmëriForca dhe besueshmëria
Sisteme të qëndrueshme shumëdhomëshe me karakteristika të shkëlqyera izolimi.Izolimi i lartë i zërit siguron paqe dhe qetësi në shtëpinë Tuaj.PVC-ja me cilësi të lartë, rezistent ndaj ndikimeve mjedisore, sipërfaqe të lëmuar në ngjyrën dhe dezenin dëshiruar.Përdorimi i përforcimit të çelikut të veçantë siguron stabilitet të lartë strukturor.