Rashche. SKOPJE, N.Macedonia
+389 70 674 230
info@kovaci-alb.com

TROCAL CLASSIC 70

Kompani per prodhimin e Dyerve dhe Dritareve,

TROCAL CLASSIC 70
Sistemi i dyfishtë vulosje me 70 mm thellësi instalimi.
Struktura me pesë dhoma brenda profileve PVC.
Dizajn elegant pa kohë, modern i linjave të drejta.
Dizajni inteligjent i profilit rrit stabilitetin e dritares.
Linjat e holla të shikimit të profilit krijojnë hapësirën optimale për kalimin më të madh të mundshëm të dritës.
Fitimet më të mëdha të nxehtësisë diellore ndihmojnë gjithashtu në uljen e kostove të ngrohjes, me një vlerë Uf deri në 1,2 W/(m²K) si standard.
Izolim i lartë i zërit falë opsioneve të mëdha të lustrimit deri në 44 mm të trasha.
E disponueshme në PVC klasike të bardhë, të laminuar me gamën tonë të ngjyrave të petëzuar TROCAL DecoStyle.

Sistemi i dritareve TROCAL 70 PVC-U nuk është një dritare si të tjerat. TROCAL 70 është një sistem modern i dritareve në klasën e vet – me një thellësi instalimi prej 70 mm. Kursime të dukshme të kostos së ngrohjes, izolim i lartë i zërit, mbrojtje e besueshme nga vjedhjet dhe një gamë e gjerë opsionesh dizajni. Prandaj, TROCAL 70 kombinon një thellësi të vogël instalimi me të gjitha kërkesat e mundshme personale.

Sistemi i dritareve TROCAL 70 i PVC-U bazohet në një teknologji inovative me pesë dhoma. Mbi të gjitha, lustrimi i trefishtë modern opsional ose lustrimi i veçantë funksional deri në 44 mm i trashë rrit ndjeshëm vlerat e izolimit termik dhe të zërit. Edhe në lidhje me lidhësit, TROCAL 70 nuk lë asnjë dëshirë të paplotësuar, kështu që dritaret e vjetra mund të zëvendësohen me të reja pa asnjë problem.

Profilet e holla paraqesin vija të ngushta shikimi, por me sipërfaqe të mëdha xhami. Për më shumë dritë dhe për këtë arsye më shumë gjallëri për jetën në hapësirën tuaj të jetesës. Ky dizajn tërheqës dhe vlerat e tij të jashtëzakonshme të izolimit termik Uf deri në 1,2 W/(m2K) arrihen me një thellësi instalimi prej 70 mm. Pra, të gjitha kërkesat e mundshme personale përmbushen me performancën më të mirë inxhinierike të ofruar nga kjo thellësi instalimi.

Sistemi i dritareve TROCAL 70 PVC-U ofron një sërë opsionesh dizajni nga PVC klasike e bardhë deri në gamën tonë të ngjyrave të laminatit TROCAL DecoStyle.

Parimi ynë Greenline: Sistemet e dritareve me efikasitet energjetik, stabilizues pa plumb në material të virgjër dhe konceptet inteligjente të riciklimit ofrojnë këtë qëndrueshmëri shtesë.

Karakteristikat e profilit TROCAL

Efiçienca e energjisëMbrojtja nga zhurmaDizajn dhe qëndrueshmëriForca dhe besueshmëria
Sisteme të qëndrueshme shumëdhomëshe me karakteristika të shkëlqyera izolimi.Izolimi i lartë i zërit siguron paqe dhe qetësi në shtëpinë Tuaj.PVC-ja me cilësi të lartë, rezistent ndaj ndikimeve mjedisore, sipërfaqe të lëmuar në ngjyrën dhe dezenin dëshiruar.Përdorimi i përforcimit të çelikut të veçantë siguron stabilitet të lartë strukturor.