Rashche. SKOPJE, N.Macedonia
+389 70 674 230
info@kovaci-alb.com

ALU Connect

Kompani per prodhimin e Dyerve dhe Dritareve,

ALU Connect
Profili me kanale 6 ose 7 dhomëshe në varësi të variantit dhe trashësisë së prodhimit prej 82 mm
Gjerësia e lartësisë 73 – 134 mm
Lartësia maksimale e brezit 260 cm
Sistemi i vulosjes Sistemi i vulosjes qendrore (3 nivele vulosje)
Vlera Uf deri në 1,1 W/(m²K)
Vlera Uw deri në 0,77 W/(m²K)
Veshje pluhuri i sipërfaqes / anodizimi (para-anodizimi opsional)

ALU Connect

Më e mira e të dy botëve.

  • VEKA AluConnect përbëhet nga profile alumini me cilësi të lartë dhe një bërthamë plastike me performancë të lartë, e zhvilluar rishtazi si ndarje termike. Lidhja e teknologjisë së lartë siguron një lidhje prerëse me performancë të lartë, të qëndrueshme, termoelastike, e cila u jep dritareve një shkallë të lartë stabiliteti dhe fleksibilitet termik në të njëjtën kohë.

Dizajn tërheqës.
Një deklaratë pa vëmendje për stil të qartë dhe elegancë të përjetshme. E disponueshme ne ngjyra te shumta.

Qëndrueshmëri e lartë.
Veshje pluhuri me cilësi të lartë dhe të qëndrueshme sipas Qualicoat Class 2 ose shumë rezistente ndaj motit sipas GSB.

Inteligjenca Konstruktive.
Elementë bujarë dhe termoizolim shumë efektiv falë konstruksionit inovativ.

Qëndrueshmëri gjithëpërfshirëse.
Ruajtja e burimeve të orientuara drejt së ardhmes përmes një koncepti të provuar riciklimi.

Karakteristikat e profilit VEKA ALU Connect

Efiçienca e energjisëMbrojtja nga zhurmaDizajn dhe qëndrueshmëriForca dhe besueshmëria
Sisteme të qëndrueshme shumëdhomëshe me karakteristika të shkëlqyera izolimi.Izolimi i lartë i zërit siguron paqe dhe qetësi në shtëpinë Tuaj.Alumini dhe PVC-ja me cilësi të lartë, rezistent ndaj ndikimeve mjedisore, sipërfaqe të lëmuar në ngjyrën dhe dezenin dëshiruar.Përdorimi i përforcimit të çelikut të veçantë siguron stabilitet të lartë strukturor.