Rashche. SKOPJE, N.Macedonia
+389 70 674 230
info@kovaci-alb.com

DYER GARAZHE

Kompani per prodhimin e Dyerve dhe Dritareve,

Dyer garazhe dhe industriale.

KOVAÇI ALB PRODHON EDHE DYER GARAZHE DHE INDUSTRIALE ME KUALITET EUROPJAN, garancion 3 vjeçare dhe gjithashtu ofrojmë shërbim mirëmbajtjeje për klientët tanë.

MODELET