Rashche. SKOPJE, N.Macedonia
+389 70 674 230
info@kovaci-alb.com

Home

Kompani per prodhimin e Dyerve dhe Dritareve,

Cilësi, Kualitet, Garanci

KOVAÇI  ALB

Kompania Shqiptare për prodhimin e dyerve dhe dritareve

Aenaen massa, Cum soolis natoque penatibus montes nascetur ridiculus mus.

Aenaen massa, Cum soolis natoque penatibus montes nascetur ridiculus mus.

Aenaen massa, Cum soolis natoque penatibus montes nascetur ridiculus mus.

Aenaen massa, Cum soolis natoque penatibus montes nascetur ridiculus mus.

Our Mission RRETH  Kompanisë Misioni dhe Vizioni ynë

Aktiviteti i “Kovaçi-Alb ” nis që në vitin 2000 në Zvicër,Pas disa vitesh të suksesshëm në montimin e xhamave, nisën dy veprimtari të reja. Startoi prodhimin e dyerve dhe dritareve plastike ( PVC ) dhe alumini. Si referencë gjatë kësaj periudhe “Kovaçi-Alb” radhiti projekte të ndryshme, të lokalizuara në Zvicër siç ishin qendra tregtare, stadiume, qendra biznesi, shkolla, spitale, qendra rezidenciale e deri tek vilat individuale.

Aenaen massa, Cum soolis natoque penatibus montes nascetur ridiculus mus.

Aenaen massa, Cum soolis natoque penatibus montes nascetur ridiculus mus.

Aenaen massa, Cum soolis natoque penatibus montes nascetur ridiculus mus.

Aenaen massa, Cum soolis natoque penatibus montes nascetur ridiculus mus.

Aenaen massa, Cum soolis natoque penatibus montes nascetur ridiculus mus.

Aenaen massa, Cum soolis natoque penatibus montes nascetur ridiculus mus.

Our analysis is your FINANCIAL result. Analisys of Financial Documents

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliquip ex ea commodo consequat.

Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.

Analisys of Financial Documents Analisys of Financial Documents Analisys of Financial Documents Analisys of Financial Documents Our Analisys is Your CUSTOMER testimonial Analisys of Financial Documents

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

Our Analisys is Your CHOOSE A staff Analisys of Financial Documents Our Analisys is Your CHOOSE A testimonial Analisys of Financial Documents Lorem Ipsum Lorem Ipsum Lorem Ipsum Lorem Ipsum Lorem Ipsum Lorem Ipsum Lorem Ipsum Lorem Ipsum Lorem Ipsum Lorem Ipsum Lorem Ipsum Lorem Ipsum Lorem Ipsum Lorem Ipsum Lorem Ipsum