Rashche. SKOPJE, N.Macedonia
+389 70 674 230
info@kovaci-alb.com

M11500

Kompani per prodhimin e Dyerve dhe Dritareve,

ALUMIL M11500
Thellësia e kornizës: 76.5 mm
Thellësia e brezit: 84 mm
Gjerësia minimale e fytyrës së dukshme: 104,2 – 137 mm
Gjerësia minimale e dukshme (profil-profil): 70 mm
Kufiri i peshës së mekanizmit të brezit: 130 kg
Trashësia e xhamit: 24 deri në 64 mm
Trashësia e seksionit kryq: 1.4 – 2.0

ALUMIL m11500

M11500 është një sistem i kompletuar për dritare, dyer, si dhe për dyert e hyrjes me nivel të lartë termoizolimi.

Falë gamës së gjerë të profileve, sistemi mund të krijojë të gjitha llojet e tipologjive në lidhje me kornizat me varëse dhe ofron avantazhet e mëposhtme:

Larmia e dizenjove (linjë e butë, e sheshtë, e pjerrët, klasike) për të krijuar çdo lloj tipologjiePërdor një brez të fshehur për ndriçim më natyral
• Anoni dhe ktheni dritaret jo vetëm me brazdë standarde evropiane 11 mm, por edhe me brazdë PVC 16 mm për mbrojtje kundër hajdutëve WK3
• Krijon çdo lloj dyersh hyrëse
• Krijon dritare me rrotullim horizontale ose vertikale dhe dyer me xhama
• Dhënia e alternativave për çdo nevojë të dizajnit arkitektonik

SISTEMI M11500

• Lloji i sistemit: I izoluar
• Uf: nga 1,58 në 2,12 W / m²k
• Estetika e jashtme: E sheshtë, e pjerrët, e lakuar, klasike
• Metoda e lustrimit: Rruaza e lustrimit
• Lloji i termoizolimit: poliamid 34 – 38 mm
• Mekanizmi: Groove Evropian, Pvc Groove Steel 16 mm
• Tipologjitë: Drita fikse, Anim dhe Kthesë Një dhe Dyshe, Anim dhe Kthim Njësh dhe Dysh nga jashtë, Derë e hyrjes me një fletë brenda dhe jashtë, Derë e hyrjes me dy fletë brenda dhe jashtë, Projektuar nga jashtë, Dyer të palosshme, VW, Njëshe, dyshe, grila me mentesha me tre dhe katër fletë

Karakteristikat e profilit ALUMIL

Efiçienca e energjisëMbrojtja nga zhurmaDizajn dhe qëndrueshmëriForca dhe besueshmëria
IFT RosenheimIFT RosenheimIFT RosenheimΕΚΑΝΑL