Rashche. SKOPJE, N.Macedonia
+389 70 674 230
info@kovaci-alb.com

Shërbimet

Kompani per prodhimin e Dyerve dhe Dritareve,

KONSTRUKSIONE TË PLASTIKËS - PVC
 • Dyer
 • Dritare
 • Fasada xhami
 • Dyer rëshqitëse
 • Vetrata për ballkone, terraca, dhe veranda

KUZHINA
 • Klasike
 • Moderne
 • Sipas porosisë

DYER GARAZHE
 • Dyer industriale
 • Dyer rezidenciale
 • Dyer garazhe